voorruit-vervangen
Bel

Waarom een ster laten repareren?

Wilt u weten waarom een ster laten repareren een goed idee is? Denk dan eens aan het gevaar op een scheur dat er bestaat, wanneer u door blijft rijden met een ster in de ruit. Een ster op zich kan niet zoveel kwaad doen, maar wanneer er een scheur ontstaat veranderd dat volledig. Bovendien is een ster repareren in de meeste gevallen volledig gratis, waardoor er geen enkele reden bestaat om het niet te laten doen, in de werkplaats of op locatie.

Stevigheid van de ruit

Een ster laten repareren is vooral interessant vanwege het risico op een scheur dat er bestaat. Met een ster in de ruit kan druk op de ruit zorgen voor een scheur en kan ook het aan- of uitzetten van de airco in een aantal gevallen tot problemen leiden. Het is wat dat betreft een goed idee om de ster zo snel mogelijk te laten repareren, ook al brengt de ster zelf niet direct veel gevaar met zich mee. Een ster laten repareren zorgt er aan de andere kant natuurlijk wel voor dat de oorspronkelijke stevigheid van de ruit hersteld kan worden en u weer volledig veilig op weg kunt.

Gratis een ster laten repareren

Waarom een ster repareren zo aantrekkelijk is wordt daarnaast goed duidelijk wanneer u kijkt naar de kosten hiervan. Over het algemeen is dit 100% gratis, aangezien het een verzekeringskwestie zal zijn en u daarvoor geen kosten hoeft te maken. Indien u een uitgebreide WA verzekering heeft (of een meer uitgebreide dekking) kunnen we de kosten doorgaans doorberekenen aan de verzekeraar en heeft u daar geen omkijken naar. Zo is een ster repareren volledig gratis en hoeft u niet eens de portemonnee te trekken om ervoor te zorgen dat u weer volledig veilig op weg kunt.

Maak direct een afspraak