voorruit-vervangen
Bel

Voorruit vervangen terwijl u wacht

Heeft u een flinke steen op de ruit gehad, of is er op een andere manier een barst ontstaan? Wat de oorzaak voor de schade ook is, wij kunnen uw voorruit vervangen en er daarmee voor zorgen dat u weer veilig de weg op kunt. Met name bij hogere snelheden loopt de druk op uw voorruit gemakkelijk op, waardoor het van belang is om hier zo snel mogelijk naar te laten kijken. U zorgt er op die manier voor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de ruit. Wij kunnen uw voorruit vervangen door een kwalitatief uitstekend exemplaar.

Voorruit vervangen op locatie

Wij kunnen de voorruit vervangen op iedere locatie die u maar wenst, waardoor het niet nodig is om met de schade naar ons toe te komen. In plaats daarvan komen we graag langs wanneer u thuis bent, of wellicht wanneer uw auto op de parkeerplaats van uw werkgever staat. Komt u op uw werk achter de barst in de voorruit, of heeft u deze onderweg opgelopen? Wij komen zo snel mogelijk bij u langs. We kunnen ter plaatse de voorruit vervangen en er op die manier voor zorgen dat u terug naar huis weer veilig op weg kunt gaan.

Uitgebreide WA autoverzekering

Heeft u een uitgebreide WA autoverzekering? Dan kunnen we u bovendien gewoon gratis van dienst zijn, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de kosten. Wij kunnen uw voorruit vervangen en de kosten direct berekenen aan de verzekeraar, waardoor u het bedrag niet eens hoeft voor te schieten. Is er sprake van een eigen risico? In veel gevallen kunnen we dit van u overnemen, of de kosten in ieder geval delen. Wat dat betreft kunnen we uw voorruit vervangen zonder dat dit u veel hoeft te kosten, waardoor het verstandig is om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen.

Maak direct een afspraak