voorruit-vervangen
Bel

Gratis voorruit vervangen bij schade

Heeft u schade aan uw voorruit? Wij kunnen gratis uw voorruit vervangen, bijvoorbeeld wanneer er sprake is van een scheur of een barst. Het is in dat geval van belang om zo snel mogelijk contact op te nemen, aangezien er anders een gevaarlijke situatie kan ontstaan. Met name de voorruit krijgt een hoop druk te verduren, waardoor een scheur gemakkelijk verder kan scheuren. We kunnen gratis uw voorruit vervangen wanneer u verzekering voldoende uitgebreid is en de dekking de kosten van u over zal nemen.

Gratis voorruit vervangen via de verzekering

We kunnen gratis uw voorruit vervangen, door gebruik te maken van de dekking die er te vinden is binnen uw verzekering. Dat betekent dat we u goed van dienst kunnen zijn op het moment dat u een zogeheten uitgebreide autoverzekering heeft. Dat mag een WA+, maar ook een Beperkt Casco of een Allrisk dekking zijn. Het gaat er uiteindelijk om dat u meer verzekerd heeft dan alleen de Wettelijke Aansprakelijkheid, aangezien we u in dat geval niet van dienst kunnen zijn op basis van uw verzekering. We kunnen gratis uw voorruit vervangen op het moment dat de verzekeraar de kosten op zich zal nemen.

Gratis voorruit vervangen terwijl u wacht

Uiteraard werken we zo snel mogelijk wanneer we gratis uw voorruit vervangen. Onze specialisten zijn uitstekend op de hoogte van de verschillende handelingen die er uitgevoerd dienen te worden en hebben een meer dan uitgebreide ervaring. Ze slagen er op die manier in om zo efficiënt mogelijk te werken. Op die manier valt er een hoop tijd te winnen en zorgen we ervoor dat u zo kort mogelijk hoeft te wachten. Als we gratis uw voorruit vervangen kunt u daar gewoon op wachten en zorgen we er binnen een relatief korte tijd voor dat u weer veilig op weg kunt.

Maak direct een afspraak