voorruit-vervangen
Bel

Hoe repareren wij een sterretje?

Hoe repareren wij een sterretje? Wij maken gebruik van een UV-hars injectiemethode, waarmee we ervoor zorgen dat uw ruit weer enorm sterk wordt. Uiteraard maken we daarbij zoveel mogelijk gebruik van de manier waarop u verzekerd bent, waardoor u er niets voor hoeft te betalen. Onze medewerkers hebben een uitgebreide ervaring met het repareren van sterretjes en zijn op die manier in staat efficiënt te werken. Wij repareren een sterretje door snel te werken, u zo min mogelijk overlast te bezorgen en u een sterke en krachtige ruit af te leveren.

UV-hars injectiemethode

Wij repareren een sterretje door gebruik te maken van een UV-hars injectiemethode. Dit materiaal zorgt ervoor dat de kleine scheurtjes die in uw ruit zijn ontstaan op een heel degelijke manier met elkaar worden verbonden. Hierdoor heeft het sterretje niet langer de mogelijkheid om verder uit te scheuren, waardoor u weer op een veilige manier de weg op kunt. Uiteraard controleren we de reparatie altijd vakkundig. We repareren een sterretje en zorgen er vervolgens voor dat u daar weer veilig de weg mee op kunt, zoals u dat gewend bent van uw eigen auto.

Gratis sterreparatie

Wij repareren een sterretje binnen de dekking zoals u die heeft van uw autoverzekering. Dat betekent dat iedere uitgebreide WA-verzekering ervoor zorgt dat u zelf niets hoeft te betalen. Zelfs in het geval van eigen risico valt hier over het algemeen wat aan te doen, waardoor we dat bijvoorbeeld van u over kunnen nemen. Wij repareren een sterretje door zo voordelig mogelijk voor u aan de slag te gaan en netjes bij u op locatie langs te komen. U heeft er op die manier minimaal omkijken naar, terwijl u aan de andere kant wel weer veilig de weg op kunt.

Maak direct een afspraak