voorruit-vervangen
Bel

Gratis sterreparatie bij Voorruiten-vervangen

U kiest bij Voorruit-vervangen.nl eenvoudig voor een gratis sterreparatie, die ervoor zorgt dat de ruit in ieder geval niet verder beschadigd zal raken. Wij repareren de ster op een vakkundige manier, waardoor de schade zich niet verder zal ontwikkelen en u weer op een veilige manier de weg op kunt. De ruit zal weer net zo sterk zijn als voorheen. Een gratis sterreparatie is mogelijk op basis van uw verzekering en we voeren deze natuurlijk gewoon op locatie bij u uit.

Gratis sterreparatie op basis van verzekering

De gratis sterreparatie is mogelijk op basis van de verzekering die u heeft. Indien u een uitgebreide WA verzekering heeft zorgt de dekking er vaak voor dat u helemaal niets hoeft te betalen. Zo is een WA-extra, een WA mini casco, een WA plus of een WA top verzekering uitstekend geschikt voor een gratis reparatie. Ook zullen wij er in het geval van een allrisk verzekering voor zorgen dat u niets hoeft te betalen. Zelfs indien u te maken heeft met een eigen risico is het in de meeste gevallen gewoon mogelijk om een gratis sterreparatie uit te laten voeren.

Gratis sterreparatie op locatie

De gratis sterreparatie komen we natuurlijk bij u op locatie uitvoeren, zodat u niet naar ons toe hoeft te komen. Onze gratis Mobiele Service maakt het mogelijk om door heel Nederland geholpen te worden. Het grote voordeel daarvan is dat u er de deur dus niet voor uit hoeft. Wij zorgen er op locatie voor dat uw schade op een uitstekende manier verholpen wordt, zodat u snel de weg weer op kunt, op een veilige manier. U krijgt van ons een levenslange garantie op de gratis sterreparatie, zodat u daar in ieder geval geen omkijken meer naar heeft.

Maak direct een afspraak