voorruit-vervangen
Bel

Gratis sterreparatie aanvragen

Wist u dat u bij ons een gratis sterreparatie aan kunt vragen? Indien u beschikt over een uitgebreide autoverzekering hoeft u zelf helemaal niets te betalen op het moment dat we ervoor zorgen dat uw ruit weer volledig hersteld wordt. We maken gebruik van professionele materialen en komen zelfs gratis naar u toe. Zo kunnen we uw sterretje repareren, of de ruit in zijn geheel vervangen. Uiteraard zullen we in de meeste gevallen zorgen voor een reparatie, aangezien dat de meest eenvoudige oplossing is die bovendien zo min mogelijk tijd zal kosten.

Professioneel herstel

Indien u kiest voor een gratis sterreparatie kunt u rekenen op een professioneel herstel. We herstellen uw ruit op een uitstekende manier en zorgen er op die manier dat de oorspronkelijke sterkte volledig terug zal keren. Dat betekent dat u weer op een veilige wijze de weg op kunt, waarbij u geen rekening hoeft te houden met een eventuele barst. Uw ruit is weer als nieuw, terwijl u dat aan de andere kant helemaal niets hoeft te kosten. Een gratis sterreparatie is wat dat betreft een heel interessante oplossing, die bovendien binnen een half uurtje uitgevoerd kan worden.

Vlotte reparatie

Uiteraard zorgen we er bij een gratis sterreparatie voor dat dit zo min mogelijk tijd zal kosten, waardoor u er zo min mogelijk hinder van zal ondervinden. We hebben ongeveer een half uurtje nodig om de reparatie uit te kunnen voeren en daarbij voldoende tijd te nemen om op een zorgvuldige manier te kunnen werken. Na dat halve uur zullen we u een seintje geven, waarbij we aangeven dat uw ruit op een uitstekende manier is hersteld. Zo kunt u de weg weer op en hoeft u voor de gratis sterreparatie natuurlijk niets te betalen, waardoor u er optimaal van kunt profiteren.

Maak direct een afspraak