voorruit-vervangen
Bel

Gratis ruitvervanging met verzekering

Wilt u een gratis ruit vervanging uit laten voeren, bijvoorbeeld omdat er sprake is van een barst of een scheur in uw ruit? Indien u goed verzekerd bent kunnen we dit kosteloos voor u doen, zodat u hier nauwelijks omkijken naar heeft. Zelfs wanneer er sprake is van een eigen risico van €150 is er niets aan de hand. Wij hebben uitstekende contacten met de verzekeraars en kunnen u op basis daarvan een gratis ruit vervanging aanbieden.

Gratis ruit vervanging en eigen risico

Tijdens een gratis ruit vervanging zorgen wij ervoor dat we de ruit op een optimale manier kunnen herstellen of vervangen. We maken gebruik van degelijke materialen en zorgen ervoor dat de kosten netjes door uw verzekeraar worden vergoed. Indien u een standaard eigen risico heeft zullen we dat van u overnemen, waardoor u dat niet hoeft te betalen. Het is uiteraard wel van belang dat u een uitgebreide WA-verzekering heeft, waar een WA-plus verzekering of een WA Beperkt Casco verzekering een goed voorbeeld van is. Dit zijn de meer uitgebreide autoverzekeringen, die een dekking tegen ruitschade aanbieden.

Gratis ruit vervanging met garantie

We zorgen uiteraard voor een uitgebreide garantie, wanneer we een gratis ruitvervanging voor u uitvoeren. Met een nieuwe ruit kunt u weer gemakkelijk 10 jaar op weg en loopt u niet het risico op verdere problemen. We werken met glas van de grote en bekende merken, die ook de verschillende autodealers gebruiken om ruiten in uw auto te plaatsen. De nieuwe ruit is minstens zo sterk als het exemplaar dat u had zitten, voordat er sprake was van een scheur of een barst. Een gratis ruitvervanging is wat dat betreft een uitstekende keuze, zodat u binnenkort weer veilig de weg op kunt. Wilt u een gratis ruit vervanging uit laten voeren, ? Indien u goed verzekerd bent kunnen we dit kosteloos voor u doen, zodat u hier nauwelijks omkijken naar heeft. Wilt u een gratis ruit vervanging uit laten voeren? Indien u goed verzekerd bent doen we dit kosteloos, zodat u hier nauwelijks omkijken naar heeft. 

Maak direct een afspraak