voorruit-vervangen
Bel

Gratis mobiele service op locatie

Met onze gratis mobiele service komen we graag bij u op locatie, bijvoorbeeld om een sterretje in uw ruit te repareren of de voorruit te vervangen. Met name het vervangen van een voorruit werkt zo heel soepel, aangezien u niet kunt gaan rijden met een voorruit die helaas kapot is gegaan. Het is ronduit onveilig om daar mee op pad te gaan. Met onze gratis mobiele service op locatie zorgen we ervoor dat we u gewoon thuis of op de zaak kunnen helpen, zodat u daar zo min mogelijk omkijken naar heeft.

Gratis mobiele service inschakelen

U kunt onze gratis mobiele service inschakelen door simpelweg contact met ons op te nemen en aan te geven dat u een probleem met uw ruit heeft. Of er nu een barst in zit of dat de ruit volledig in stukjes ligt, we komen graag bij u langs om u te helpen met de problemen die u ervaart. We zorgen ervoor dat u een nieuwe ruit ontvangt en rekenen daar in de meeste gevallen helemaal niets voor. Het is dan een kwestie voor uw verzekering, waardoor u onze gratis mobiele service op locatie op een heel eenvoudige manier in kunt schakelen.

Reparatie door gratis mobiele service

Een reparatie door onze gratis mobiele service hoeft maar een relatief korte tijd te kosten, waardoor u er zo min mogelijk omkijken naar heeft. U kunt ondertussen gewoon doorgaan met uw werk of u bezighouden met andere zaken die uw aandacht verdienen. Wat dat betreft gaan we voor u aan de slag zonder dat u daar veel omkijken naar heeft. Met onze gratis mobiele service maken we het mogelijk uw voorruit te laten vervangen, waarmee u vervolgens de mogelijkheid heeft om weer op een veilige manier op weg te gaan met uw auto.

Maak direct een afspraak