voorruit-vervangen
Bel

Gratis autoruit vervangen met verzekering

Wij kunnen gratis uw autoruit vervangen, op het moment dat u te maken heeft met een barst of breuk. Uiteraard zorgen we er daarbij voor dat u een kwalitatief hoogstaande ruit geplaatst krijgt, waardoor er qua sterkte niet op achteruit zal gaan. Bovendien werken al onze specialisten op een zeer degelijke manier aan uw ruit, waardoor deze met de grootst mogelijke precisie geplaatst zal worden. Wij kunnen gratis uw autoruit vervangen op het moment dat u voldoende verzekerd bent tegen ruitschade.

Autoruit vervangen bij barst of breuk

We kunnen gratis uw autoruit vervangen op het moment dat er sprake is van een barst of breuk, aangezien het dan vaak niet langer mogelijk is om de ruit te repareren. Dit doen we wel in het geval van een ster in de ruit, maar een barst of breuk vraagt om een vervanging. Alleen op die manier kunnen we u voorzien van een opnieuw sterke ruit in uw auto, waarmee u veilig de weg op kunt. We kunnen gratis uw autoruit vervangen wanneer u een verzekering heeft op basis van WA+, met daarin uiteraard een dekking tegen ruitschade.

Autoruit vervangen is meestal gratis

Wij kunnen gratis uw autoruit vervangen als u voldoende verzekerd bent, wat in veel gevallen zo zal zijn. U heeft voldoende aan een uitgebreide WA verzekering. U kunt daarbij denken aan een WA+ verzekering, maar ook een beperkt casco dekking of een WA mini plus verzekering is in de meeste gevallen voldoende. Het gaat er uiteindelijk om dat u verzekerd bent tegen ruitschade, aangezien het vaak gaat om een aparte module binnen de totale polis voor uw auto. Wij kunnen gratis uw autoruit vervangen indien u goed verzekerd bent, waardoor u er zo min mogelijk omkijken naar heeft en u snel weer veilig de weg op kunt.

Maak direct een afspraak