voorruit-vervangen
Bel

Barst in uw voorruit en vervangen

Heeft u een barst in uw voorruit? Dan is het van groot belang om daar zo snel mogelijk door ons naar te laten kijken. Wij kunnen uw voorruit professioneel bekijken en u aangeven of het nodig is om in actie te komen. Of het nu gaat om een sterretje of een grote barst, wij kunnen er uitstekend mee uit de voeten. In de meeste gevallen kunnen we een barst in uw voorruit gewoon gratis verhelpen, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de eventuele kosten van een reparatie of een vervanging.

Sterretje of een barst

Heeft u een barst in uw voorruit, of is het eigenlijk pas een sterretje? Een sterretje staat gelijk aan een klein barstje, aangezien er ook dan sprake is van een kleine uitloper. Het is dan echter niet direct nodig om de volledige voorruit te vervangen, aangezien we ook alleen de ster kunnen repareren. We doen dit met een speciale hars, die ervoor zorgt dat uw ruit weer op een zeer stevige manier in elkaar komt te zitten. U bent vervolgens zeker van een ruit die weer gemakkelijk jaren mee zal gaan. Gaat het toch om een barst in uw voorruit? Dan is het waarschijnlijk verstandig om deze te laten vervangen.

Autoruit laten vervangen

Indien u een barst in uw voorruit heeft kunnen we de volledige ruit voor u vervangen, waarmee we ervoor zorgen dat u weer als nieuw de weg op kunt. Een barst zou alleen maar verder scheuren, waardoor het van belang is om tijdig actie te ondernemen. Een ruit met een barst erin kan gemakkelijk breken, waardoor er een gevaarlijke situatie kan ontstaan. Wij kunnen uw ruit bij een barst in uw voorruit over het algemeen gewoon gratis vervangen, zeker wanneer u een uitgebreide WA autoverzekering heeft, zelfs wanneer er sprake is van een eigen risico van €150.

Maak direct een afspraak